"Specialutbildade och certifierade med lång erfarenhet"

Medicinteknik

Att transportera och installera känslig och dyrbar medicinsk utrustning ställer extremt höga krav på kompetens såväl som på utrustning.

Inte bara är det en rejäl utmaning att få tung och skrymmande utrustning transporterad och levererad till exakt rätt plats. Utrustningen skall ofta även installeras och då med extremt hög noggrannhet och hög kvalitet.  Allt skall givetvis också vara klart på överenskommen tid.

 

Vårt teknikteam inom medicinteknik har 10 års erfarenhet från att transportera och installera avancerad medicinsk utrustning på kliniker och sjukhus över hela Sverige.

Vi vet vad som krävs och hur man gör.

 

Våra tekniker är specialutbildade och certifierade med erfarenheter från många olika typer av medicinsk specialutrustning.

 

Exempel på undersökningsutrustning vi ofta arbetar med är datortomografi(CT), gammakameror, magnetkameror(MR), konventionell röntgen och ultraljud.

 

 

KUNDPORTALEN

Med hjälp av vår kundportal kan du följa din order hela vägen från beställning till leverans.

TILL KUNDPORTALEN

KONTAKTA OSS

STOCKHOLM

GÖTEBORG

LINKÖPING

08-20 20 26

031-20 20 27

013-480 96 00

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

© Technical Transport Sweden AB 556703-6768

Galgbacken 3, 17677 JÄRFÄLLA